Antena 3 CNN Actualitate Social Semafor prăbușit pe șosea, chiar în fața intrării principale de la Guvern

Semafor prăbușit pe șosea, chiar în fața intrării principale de la Guvern

Un semafor s-a prăbușit, marți, pe șosea, lângă trecerea de pietoni din fața intrării principale în sediul Guvernului, chiar în fața unui biciclist, care a făcut și o fotografie cu semaforul căzut. Primăria Capitalei a transmis că niciun pieton nu a avut de suferit în urma incidentului, iar stâlpul care susținea semaforul și care a fost dislocat va fi înlocuit „în perioada imediat următoare”.

„Cade orașul pe noi. Rușine! Fotografie făcută de un biciclist, după ce acest semafor a căzut chiar in fața lui. Bine că nu i-a picat omului în cap sau pe vreo mașină aflată în mers… Acestea sunt semnele inconfundabile ale incompetenței, imposturii și indolenței administrației publice după 11 ani de #PSDlaPMB. În fine… avem Companie Municipală de Managementul Traficului! Rușine! Acesta este genul de fotografii cu care se face mișto de țări din Africa si din Asia Centrală„, a scris consilierul municipal, conform hotnews.ro.

Primăria Capitalei a transmis, printr-un comunicat de presă, că niciun pieton nu a avut de suferit în urma incidentului, iar stâlpul care susținea semaforul și care a fost dislocat va fi înlocuit „în perioada imediat următoare”.

Subiecte în articol: semafor Sosea guvern
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște