Antena 3 CNN Politică SONDAJ. Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?

SONDAJ. Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?

UPDATE: 20.50:

Răzvan Dumitrescu a lansat, vineri, la "Subiectiv - Față în față", următoarea întrebare: "Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?"

Telespectatorii au putut vota la 1272 (0,6 eur/-sms TVA inclus) pe tot parcursul emisiunii.

Telespectatorii Antena 3 au votat astfel: 20,1% au răspuns DA și 79,9% au răspuns NU.

----------------------------

Tensiune maximă după căderea guvernului. Tensiune maximă și pentru că această cădere a guvernului vine înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru prezidențiale.

Sâmbătă este prima zi de campanie așa că întrebarea este cum a schimbat această moțiune de cenzură lucrurile. Președintele Iohannis a anunțat un nou guvern așa că o a doua întrebare este absolut normală: al cui va fi de fapt "Guvernul meu"?

Vom avea alegeri anticipate este o altă întrebare și cui va folosi acest lucru. Desigur și cine poate împiedica aceste alegeri anticipate.

Răzvan Dumitrescu a lansat, vineri, la "Subiectiv - Față în față", următoarea întrebare: "Credeți că Ludovic Orban va fi premierul României?"

Telespectatorii pot vota la 1272 (0,6 eur/sms TVA inclus) pe tot parcursul emisiunii.

Jurnalistul Cornel Nistorescu afirmă că Ludovic Orban va fi premierul desemnat al PNL.

"Asta nu înseamnă că e capabil, dar președintele nu are altă soluție. Poate să mai desemneze 20, dar nu i-ar folosi la nimic, pentru că nu-i susține nimeni. PNL este obligat să-și asume, iar Ludovic Orban se anunță singur că el va fi premierul și nici nu poate fi ocolit. Va fi premier fără să fi probat niciodată capacitatea de a coordona și de a conduce la un asemenea nivel", a spus Nistorescu.

Și sociologul Mirela Palada este de părere că Ludovic Orban ar putea fi viitorul premier.

"E foarte posibil, e mult mai posibil decât o altă variantă. Sunt multe variante și până vor găsi o majoritate parlamentară decentă vor exista niște negocieri. E destul de puțin probabil să realizeze un guvern doar în jurul PNL-ului, deși și asta este o variantă posibilă: să aibă un guvern minoritar și sprijinul celorlalte partide să fie doar parlamentar", a spus Palada.

Subiecte în articol: Subiectiv Ludovic Orban
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera