Antena 3 CNN Actualitate Locale Când va fi gata stadionul de 70 de milioane de euro din Târgovişte

Când va fi gata stadionul de 70 de milioane de euro din Târgovişte

La Târgovişte se va da startul construirii unui al doilea stadion, deşi cel deja existent se află în reabilitare de aproximativ trei ani şi nu este gata nici până în prezent. Noua arenă va costa 70 de milioane de euro, va avea aproximativ 12 mii de locuri şi va fi gata în aproximativ patru ani.

de Georgiana Adam    |   

După ani de zile de tatonări şi întocmit de acte, Ministerul Dezvoltării a decis alocarea a 65 de milioane de euro pentru stadionul de lângă Dâmboviţa Mall. Diferenţa de 5 milioane va fi asigurată de consiliul Judeţean.

"Peste patru ani de zile, în Târgovişte va fi un stadion modern, european unde nu numai sportul de performanţă îşi va avea locul dar si cel de masă şi ne vom bucura împreună de succese şi competiţii sportive", a spus ministrul Cseke Attila.

Târgoviştenii văd un lucru bun în acest proiect, chiar dacă unii nu cred că au rost două stadioane. Există şi scepticism cu privire la termenul de finalzare.

Celălalt stadion din oraş, "Eugen Popescu", se află în renovare de aproximativ 3 ani. Lucrările sunt gata în proporţie de 70-80% iar autorităţile locale au transmis că va fi gata peste cel puţin încă 4-5 luni. 
 

Subiecte în articol: stadion Targoviste Cseke Attila
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept