Antena 3 CNN Actualitate Tentativă de răpire a unei eleve de 12 ani! Poliţiştii din Bistriţa sunt în alertă

Tentativă de răpire a unei eleve de 12 ani! Poliţiştii din Bistriţa sunt în alertă

O fetiţă de 12 ani a fost cât pe ce să fie răpită de pe stradă, chiar în timp ce mergea către şcoală. Doi bărbaţi ar fi oprit-o sub un fals pretext şi ar fi agresat-o, pentru ca minora să nu opună rezistenţă pentru a urca în maşina lor. Câţiva muncitori şi totodată martori ai scenelor şocante, au fost salvarea adolescentei. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

de Iulia Gorgorin    |   

Poliţia din Bistrița-Năsăud este în alertă şi caută doi bărbați suspectați că, în această dimineață, au încercat să răpească o fetiţă de 12 ani din satul Nimigea de Jos, chiar când aceasta se îndrepta spre școală.

Totul s-a petrecut în jurul orei 7.40, atunci când copila, elevă în clasa a VI-a, iar doi bărbați coborâți intempestiv dintr-o mașină de culoare albă ar fi bruscat-o şi încercat să o urce cu forța în autoturism.

Primarul Mircea Runcan, a declarat că mașina cu pricina ar fi un Ford Mondeo cu numere de București iar marele noroc al fetiței a fost faptul că în ajutor i-au sărit niște muncitori care mergea la lucru. ”Aceștia văzând ce se întâmplă, și strigătele de ajutor ale elevei, au sărit imediat pentru a o salva iar cei cei doi bărbați suspecți au demarat în trombă și duși au fost.

De menționat faptul că incidentul s-a petrecut la intersecția Drumului Gării cu Drumul Județean 172. Am identificat mașina pe camerele video ale primăriei și acum polițiștii au deschis o anchetă”, a declarat, în exclusivitate, primarul Runcan.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma agresorilor și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările și scopul în care a fost abordată minora.

În funcție de rezultatul verificărilor se va proceda la încadrarea juridică a faptei.

Subiecte în articol: rapire fetita Bistriţa eleva
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai