Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut manelist din Ploieşti a murit la câteva ore după ce a fost imobilizat de poliţişti în urma unui accident

Un cunoscut manelist din Ploieşti a murit la câteva ore după ce a fost imobilizat de poliţişti în urma unui accident

Tony de la Ploieşti, un cunoscut manelist, a murit, noaptea trecută, la câteva ore după ce a fost implicat într-un accident, iar poliţiştii au fost nevoiţi să îl imobilizeze pentru a-l linişti.

de Alin Tarnovschi    |   

Manelistul se afla, noaptea trecută, la volanul unui autoturism, iar la un moment dat, pe strada Alexandru cel Bun, a intrat într-o maşină parcată.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în accident, însă martorii au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru că şoferul, un tânăr de 31 de ani cunoscut ca Tony de la Ploieşti, era recalcitrant.

Astfel, poliţiştii l-au imobilzat şi l-au dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei sau a prezenţei substanţelor interzise.

La spital, manelistul a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Poliţiştii din cadrul IPJ Prahova au deschis o anchetă.

"La data de 22 mai a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroșat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-și deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând într-o țeavă de gaze.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, polițiștii rutieri au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardiorespirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Subiecte în articol: Ploiești IPJ Prahova
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi