Antena 3 CNN Economic Auto Una dintre cele mai îndrăgite mașini din România propune în 2017 un look nou și tehnologii avansate

Una dintre cele mai îndrăgite mașini din România propune în 2017 un look nou și tehnologii avansate

Noua generatie Skoda Octavia a fost lansata in urma cu trei ani iar acum, se pare ca modelul cehilor a beneficiat de o reimprospatare a stilului. Modelul facelift Octavia a fost prezentat oficial astazi, iar noi va vom spune tot ceea ce trebuie sa stiti despre el. Nu de alta, dar Skoda Octavia s-a bucurat de un real succes in Romania, producatorul declarand ca a vandut in ultimii 5 ani 18.000 unitati. Pentru 2017, Skoda Octavia va primi un stil proaspat sportiv si imbunatatiri in interior. In plus, in cabina, vom avea parte de un nou ecran de 9,2 inci, asemanator cu cel care se afla pe modelul recent Kodiak.

Tot la nivelul dotarilor, Octavia va avea la bord noi sisteme de asistenta, inclusiv un sistem de asistenta la remorcare, care va prelua controlul asupra volanului atunci cand masina da cu spatele incet pentru a remorca. Noul model al cehilor va prelua o parte din optiunile disponibile pe modelul Superb, si aici enumeram doar sistemul de detectie a punctelor moarte, Front Assist cu detectarea pietonilor dar si asistenta la parcare.

Mai multe detalii pe cars.ro.

Subiecte în articol: Skoda
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei