Antena 3 CNN Actualitate Vă mai amintiți de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Este halucinant ce s-a întâmplat cu bărbatul

Vă mai amintiți de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Este halucinant ce s-a întâmplat cu bărbatul

In 2012, un barbat le producea cosmaruri femeilor care circulau cu tramvaiul 41, dupa ce mai multe tinere facusera plangere ca au fost intepate cu un ac in timpul calatoriei.

Pana cand barbatul a fost prins, au existat tot felul de scenarii, unele de-a dreptul ingrozitoare: cum ca acul este infectat cu SIDA sau cu alte boli contagioase, scrie stirilekanald.ro.

Intr-un final, una dintre victimele obsedatului din tramvai a avut prezenta de spirit si l-a fotografiat. Asa a si fost prins agresorul, după ce opt femei au făcut plângere.

El si-a recunoscut fapta, a spus ca le-a intepat pe femei cu agrafe de birou si ca a facut acest lucru pentru a le atrage, de fapt, atentia. El a fost acuzat de tulburarea linistii publice si ultraj impotriva bunelor moravuri si a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare.

Anul trecut, barbatul a solicitat in instanta reabilitarea judecatoreasca, mai exact stergerea din cazier a pedepsei cu inchisoarea, iar magistratii i-au acceptat cererea.
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!