Antena 3 CNN Actualitate Val de reacții în presa internațională după condamnarea lui Liviu Dragnea

Val de reacții în presa internațională după condamnarea lui Liviu Dragnea

Principale cotidiane și agenții de presă de peste hotare, relatează cu privire la condamnarea liderulului PSD, Liviu Dragnea.

„Cel mai puternic politician din România a fost condamnat la închisoare pentru abuz în serviciu. Condamnarea a fost confirmată, liderul urmează să săvârșească o pedeapsă de trei ani și jumătatea”, scrie EuroNews.

„Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din România a confirmat luni condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea, într-un dosar de angajări ficive", scrie publicația franceză Figaro.

La rândul său, Politico. eu, scrie că, „ Liviu Dragnea, liderul social-democraților de guvernământ din România, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare într-un caz care implică locuri de muncă falde pentru lucrătorii din partid”.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare  în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru Partidul Social Democrat. 

Citește Și Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare  în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru Partidul Social Democrat. 

 

Subiecte în articol: Liviu Dragnea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai