x close

Be Eu: Garcia-Perez: Avem nevoie de o Europă transformată care să facă față, să poată răspundă la noi încercări și provocări

16 Noi 2019   •   11:10
Be Eu: Garcia-Perez: Avem nevoie de o Europă transformată care să facă față, să poată răspundă la noi încercări și provocări Foto: Wikipedia.org

Președinta grupului Alianței Progresiste Socialiste și Democratice din Parlamentul European a vorbit despre responsabilitatea politică în sfera europeană, care este destul de dificilă. Iratxe Garcia-Perez susține că avem nevoie de o Europă transformată care să facă față, să poată răspundă la noi încercări și provocări.

”A avea o responsabilitate politică în sfera europeană este dificil, dar este și foarte interesant și plin de satisfacții. Avem în mâinile noastre posibilitatea de a construi această Europă pe care cetățenii o așteaptă cetățenii. Munca pe care o avem în față este una captivantă.

Cetățenii, bărbații și femeile din Europa trebuie să aibă încredere din nou în proiectul european. Avem nevoie de o Europă transformată care să facă față, să poată răspundă la noi încercări și provocări”, a spus Garcia-Perez, la Antena 3.

Interviul integral, în materialul video de mai jos.

Citeşte mai multe despre:

be EU
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati