Antena 3 CNN Be EU Ce pregătește Uniunea Europeană pentru tineri. Boesselager: "Avem mult de lucru din punct de vedere emoțional"

Ce pregătește Uniunea Europeană pentru tineri. Boesselager: "Avem mult de lucru din punct de vedere emoțional"

Europa are nevoie de viziunea și participarea tuturor tinerilor pentru a construi un viitor mai bun, care să fie mai verde și mai digital. Anul European al Tineretului, care va începe pe data de 1 ianuarie 2022, va merge mână în mână cu punerea în aplicare cu succes a instrumentului Next Generation în ceee ce privește oferirea de locuri de muncă, oportunități în materie de educație și formare.

Ce pregătește Uniunea Europeană pentru tineri. Boesselager: "Avem mult de lucru din punct de vedere emoțional"
de Gabriel Dano    |    27 Noi 2021   •   10:27

Planul este să fie prioritizate aspecte precum egalitatea și incluziunea, sănătatea mintală și bunăstarea, precum și joburile de calitate.

Întrebat cât de mare a fost impactul pandemiei asupra tinerilor, europarlamentarul german Damian Boesselager a răspuns:

"Foarte mare! Cred că mulți oameni au simțit că un an sau doi le-au fost furați din procesul lor de dezvoltare. din întâlnirile cu prietenii, din mersul la școală, din posibilitatea de a se bucura de viață, de a petrece, de a avea toate aceste experiențe, hobbyuri care sunt așa de importante, mai ales când ești tânăr.

Eu cred că vom vedea cât de sever este impactul acestei pandemii, a lockdown-urilor, asupra tinerilor și eu nu cred că s-a terminat și cred că avem mult de lucru din punct de vedere emoțional și mintal și trebuie să ne concentrăm în acest An al Tineretului pe probleme mentale ale acestei pandemii și trebuie să avem grijă să nu uităm de cei care au fost afectați și să-i ajutăm să găsească moduri de a comunica și a-și împărtăși trăirile."

×
Subiecte în articol: be EU
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close