Antena 3 CNN Be EU Dezbaterile săptămânii în Parlamentul European: Combaterea corupției și progresul în atingerea obiectivelor climatice pentru 2030 și 2050

Dezbaterile săptămânii în Parlamentul European: Combaterea corupției și progresul în atingerea obiectivelor climatice pentru 2030 și 2050

Săptămâna aceasta, Parlamentul European lucrează în comisiile de specialitate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2024   •   23:22

Comisia pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară a avut dezbateri cu privire la calitatea aerului ambiental și a felului în care se poate avea aer mai curat în Europa.

Totodată, europarlamentarii au avut un schimb de opinii și cu Comisia Europeană cu privire la progresul în atingerea obiectivelor climatice pentru 2030 și 2050.

Pe de altă parte, Comisia pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne s-a plecat asupra unui subiect sensibil, combaterea corupției.

Se discută din nou despre modificarea regulilor și directivelor europene. În acest sens, europarlamentarii din subcomisia de sănătate publică au, săptămâna aceasta, discuții cu oficiali europeni din zona de sănătate.

Mai exact, cu comisarul pe Sănătate Stella Kyriakides și cu Rob Butler, director al diviziei de boli transmisibile, mediu și sănătate din biroul regional OMS pentru Europa.

×
Subiecte în articol: be EU Parlamentul European
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close