Antena 3 CNN Be EU Dezbaterile săptămânii din Parlamentul European: Situația umanitară din Gaza, traficul și consumul de droguri și drepturile persoanelor cu dizabilități

Dezbaterile săptămânii din Parlamentul European: Situația umanitară din Gaza, traficul și consumul de droguri și drepturile persoanelor cu dizabilități

Săptămâna aceasta, Parlamentul European lucrează în comisiile de specialitate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2023   •   18:38

Comisia de Dezvoltare a Parlamentului a avut chiar ieri un schimb de opinii cu Comisia Europeană, dar și cu partenerii din zona umanitară, cu privire la situația umanitară din Gaza.

Comisia de Libertăți și Afaceri Interne s-a concentrat în aceste zile pe problema traficului și consumului de droguri și a crimei organizate. În acest sens, a fost prezentat un raport pe anul acesta al Centrului European de Monitorizare a Drogurilor și Dependenței de Droguri.

Comisiile reunite de Sănătate Publică și Libertăți Civile au adoptat draft-ul raportului privind spațiul european de date privind sănătatea.

Întreaga săptămână, pe de altă parte, este dedicată în Parlamentul European drepturilor persoanelor cu dizabilități, pentru a-și arăta angajamentul de a se asigura că toate persoanele cu dizabilități pot trăi o viață independentă și pot fi pe deplin integrate în societate.

×
Subiecte în articol: be EU Parlamentul European
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close