Antena 3 CNN Be EU Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene: "Vom aloca cel puţin 500 de milioane de euro pentru asistenţă umanitară"

Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene: "Vom aloca cel puţin 500 de milioane de euro pentru asistenţă umanitară"

Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, a anunţat că cel puţin 500 de milioane de euro vor fi alocate pentru asistenţa umanitară, în contextul războiului din Ucraina.

Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene: "Vom aloca cel puţin 500 de milioane de euro pentru asistenţă umanitară"
Sursa foto: Facebook | Comisia Europeană în România
de Alin Tarnovschi    |    04 Mar 2022   •   12:52

Tototdată, preşedintele Comisiei Europene a anunţat că în România va fi înfiinţat un centru de protecţie civilă pentru refugiaţii ucraineni.

"Suntem pe punctul de a înființa aici, împreună cu România, un centru de protecție civilă pentru Ucraina și sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru.

De asemenea, vom aloca cel puțin 500 de milioane EUR din bugetul UE pentru asistența umanitară", a anunțat președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Suntem pe punctul de a înființa aici, împreună cu România, un centru de protecție civilă pentru Ucraina și sunt foarte...

Publicată de Comisia Europeană în România pe Joi, 3 martie 2022

×
Subiecte în articol: be EU Ursula von der Leyen
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close