x close

România în mişcare: Drumul laptelui - episodul doi: Profil de fermier

de G.S.    |    28 Apr 2013   •   15:29
Astăzi vom vorbi despre siguranţă alimentară dar şi despre producători autohtoni care se straduiesc, şi chiar reuşesc, să câştige tot mai mult increderea clientilor, prin calitatea produselor pe care le produc. 
 
Lucru care nu e uşor mai ales în contextul internaţional al atacurilor, în mare parte gratuite, la care au fost supuse recent alimentele produse in România.
Alexandru Iancu este unul dintre fermierii parteneri ai Danone. Deşi a pornit timid în afacere, ulterior a investit două milioane de euro, iar acum are un efectiv de 400 de vaci de lapte
 
De aproximativ 7 ani, de când este unul dintre furnizorii Danone, ferma lui s-a modernizat constant, pentru că a înţeles că exigenţa cerută de companie este una justificată. 
 
Zeci de fermieri au primit sprijin de la Danone, prin programul spre vest, pentru a putea avea acces la tehnologie de ultima oră, dar şi la finanţari avantajoase pentru investitii atat de necesare pentru a obtine un lapte de cea mai buna calitate. 
 
Alexandru Iancu a primit sprijin şi din partea Danone pentru îmbunătăţirea activităţii de la fermă. Încă din 2005, Danone desfăşoară programe de sprijin pentru dezvoltarea fermelor cu care lucrează.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati