x close

Ministrul Sănătății, mesaj către medici: „Demisia nu este o soluție”

de S.T.    |    02 Apr 2020   •   23:52
Ministrul Sănătății, mesaj către medici: „Demisia nu este o soluție” Antena 3 Exclusiv

Teama de îmbolnăvirea cu virusul ucigaș din China și infectarea familiei au făcut ca în ultimele zile tot mai multe cadre medicale să demisioneze. „Din punctul meu de vedere nu este o soluție demisia”, a spus ministrul Sănătății, joi seară, la Sinteza zilei.

„În acest moment suntem într-o evaluare. Printre cei care și-au dat de demisia erau și medici în vârstă, pe care îi înțeleg. La o vârstă de peste 65 de ani nu prea pot să se expună acestor infecții.

Din punctul meu de vedere, nu este o soluție demisia. O demisie de moment, poate pe neîncredere, poate pe panică ...poate o neînțelegere cu managementul unității nu este cea care să te facă să iei această decizie.

Să ne gândim că această pandemie trece. Cum vor reveni la locul de muncă cei care și-au dat demisia?(...) Eu sunt chirurg. Nu știu dacă putem demisiona la mijlocul operației, nu știu dacă putem să ne uităm în ochii unor oameni știind că până acum trei-patru luni eram doctori și eram undeva sus în societate.

A venit momentul în care trebuie să rămânem tot acolo sus! Eu personal, Ministerul Sănătății, încearcă să le asigure necesarul.

Mai rămână să vrea să rămână acolo sus”, a spus Nelu Tătaru, joi seară, la Antena 3.

Ministrul Sănătății, despre demisiile medicilor

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei nelu tătaru Ministrul Sanatatii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati