Antena 3 CNN Economic Auto A încercat să se sinucidă rulând pe autostradă cu 140 de kilometri la oră pe contrasens

A încercat să se sinucidă rulând pe autostradă cu 140 de kilometri la oră pe contrasens

A încercat să se sinucidă rulând pe autostradă cu 140 de kilometri la oră pe contrasens
25 Mai 2010   •   20:28

Un medic din Bucureşti a încercat să se sinucidă în cel mai nebunesc mod cu putinţă. A intrat cu maşina pe contrasens, cu 140 de kilometri la oră. Chiar pe Autostrada Soarelui. A fost oprită la timp de poliţişti, înainte să provoace o tragedie, în care ar fi murit şi alţi oameni nevinovaţi.

Alarma a fost dată pe Autostrada Soarelui marţi. Şoferul unui Ford Mondeo verde părea să fi înnebunit. Venea de la Constanţa, s-a urcat pe podul de la Fundulea şi a schimbat sensurile de autostradă, dar nu şi direcţia. A urmat o cursă sinucigaşă.

La volan era un medic din Capitală - doctor Indira Suliman, de 38 de ani. Tocmai suferise o cădere nervoasă, după o ceartă cu tatăl ei. Şi a început să gonească pe contrasens spre moarte. Mai mulţi şoferi care circulau normal au reuşit să evite în ultima clipă maşina sinucigaşă.

Poliţiştii au făcut un baraj în apropiere de capitală şi au reuşit să o oprească. ?M-am săturat de viaţă!? Le-a spus doctoriţa poliţiştilor.

Nu este prima abatere ciudată a doctorului Suliman. În 2007, când lucra ca medic de familie în Constanţa, aproape că s-a luat la bătaie cu doi pacienţi.

A plecat spre Capitală, unde s-a angajat la Spitalul Floreasca. În prezent, era detaşată la Institutul Oncologic de la Fundeni, unde se certase cu majoritatea colegilor. Apoi, şi-a luat concediu de odihnă. Nimeni nu se gândea că femeia are de gând să se sinucidă în zilele ei libere. Medicul care a riscat viaţa a sute de oameni pe autostradă a fost internat într-un centru de psihiatrie pentru analize.

Observator

×
Subiecte în articol: autostrada cursa sinucidere
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close