Antena 3 CNN Economic Auto Accidente soldate cu răniţi în mai multe judeţe, din cauza ninsorii şi a viscolului

Accidente soldate cu răniţi în mai multe judeţe, din cauza ninsorii şi a viscolului

Accidente soldate cu răniţi în mai multe judeţe, din cauza ninsorii şi a viscolului
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Dec 2010   •   17:37

Ninsorile şi viscolul au provocat, vineri, mai multe accidente rutiere pe drumurile din ţară. În judeţul Galaţi, un microbuz s-a lovit de un copac. 17 pasageri au fost răniţi, dintre care patru grav. Microbuzul nu era destinat transportului de persoane, aşa că Inspectoratul de Muncă va declanşa o anchetă. Pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, un alt microbuz, în care se aflau nouă pasageri, a derapat din cauza zăpezii şi a intrat într-un şanţ.

Microbuzul implicat în accidentul de pe A1 se îndrepta dinspre Capitală spre Piteşti, când şoferul a pus o frână bruscă, iar maşina a derapat şi a ajuns pe câmp. Unul dintre pasageri a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş.

În judeţul Galaţi, un microbuz a derapat din cauza zăpezii şi s-a izbit de un copac. 17 oameni au fost răniţi, patru dintre ei fiind în stare gravă. În urma accidentului, şoferul s-a ales cu dosar penal.

În judeţul Ialomiţa un şofer a făcut o depăşire periculoasă, iar maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt autoturism care venea din sens opus.
 
Şi tot din cauza zăpezii, un microbuz cu 20 de copii care se întorceau de la şcoală şi o ambulanţă au rămas blocate în judeţul Tulcea.

Accidente în mai multe judeţe

×
Subiecte în articol: rutier zapada ninsoare viscol
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close