Antena 3 Economic Auto Anunţul făcut de Petrom în această dimineaţă. "Carburanţii s-au IEFTINIT". Cât costă acum un litru de benzină

Anunţul făcut de Petrom în această dimineaţă. "Carburanţii s-au IEFTINIT". Cât costă acum un litru de benzină

de O.P.    |    14 Oct 2014   •   12:07
Anunţul făcut de Petrom în această dimineaţă. "Carburanţii s-au IEFTINIT". Cât costă acum un litru de benzină

OMV Petrom a redus, benzina şi motorina vândute în staţiile proprii, cu cinci bani, respectiv patru pe litru, începând cu 14 octombrie, ora 00.00.

După ieftiniri, preţurile medii sunt: 6,07 lei/litru - benzina de 95, 6,54 lei/litru - benzina extra 99, 6,20 lei/litru - motorina standard, 6,48 lei/litru - motorina extra.

Ieftinirea operată de Petrom vine după ce compania a scăzut în mai multe rânduri preţurile, săptămna trecută, ultima dată chiar vineri, cu cinci bani pe litru. Tendinţa de ieftinire a carburanţilor, va continua, cel mai probabil, datorită cotaţiilor barilului de ţiţei de pe pieţele internationale, care influenţează apoi cotaţiile produselor petroliere de pe piaţa de referinţă pentru companiile românesti (cotaţiile Platt's Mediterranean).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close