Antena 3 CNN Economic Auto Dani, de la emisiunea Neatza, a salvat oamenii înzăpeziţi alături de membrii unui club de off-road (VIDEO)

Dani, de la emisiunea Neatza, a salvat oamenii înzăpeziţi alături de membrii unui club de off-road (VIDEO)

Dani, de la emisiunea Neatza, a salvat oamenii înzăpeziţi alături de membrii unui club de off-road (VIDEO)
17 Dec 2009   •   09:43

Dani Oţil, moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, a intervenit alături de prietenii săi, dintr-un club de împătimiţi ai off-road-ului din Buzău, Extreme Adventure, pentru a scoate din nămeţi mai mulţi oameni care au rămas înzăpeziţi cu maşinile. Ei au văzut situaţia dificilă în care se aflau oamenii blocaţi în zăpadă, s-au decis să intervină şi, cu ajutorul vehiculelor din dotare, au reuşit mai multe decât au făcut autorităţile.

Intervenţia lui Dani, alături de membrii grupului Extreme Adventure, a avut loc pe Drumul European 85, la limita judeţelor Buzău şi Ialomiţa. Sute de oameni, unii cu copii mici, au rămas mai bine de 12 ore înţepeniţi în nămeţi. Noaptea trecută a fost un coşmar pentru ei, deoarece nu mai aveau mâncare, apă şi au rămas şi fără căldură după ce şi-au consumat si ultimul strop de benzină din rezervor.

Salvarea a venit de la BGS şi de la pasionaţii de curse off-road care au înfruntat troinele cu jeep-uri puternice si atv-uri cu şenile. O femeie însărcinată, un copil şi doi bărbaţi bolnavi au ajuns cu bine la spital după ce au fost luati cu elicopterul.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: neatza cu razvan si dani zapada
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close