Antena 3 CNN Economic Auto Iarna aduce deja probleme în trafic: În nordul ţării, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate (VIDEO)

Iarna aduce deja probleme în trafic: În nordul ţării, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate (VIDEO)

Iarna aduce deja probleme în trafic: În nordul ţării, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate (VIDEO)
14 Dec 2009   •   22:19



Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ninsori, valabilă de marţi, de la ora 12, până joi, la aceeaşi oră. În multe zone ale ţării, iarna a venit deja şi, odată cu ea, problemele în trafic. Cele mai mari necazuri au fost în nordul ţării, unde circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate. În acelaşi timp, prefecţii au fost avertizaţi că vor plăti cu funcţia, dacă vor apărea probleme în judeţe.

Autorităţile locale trebuie să verifice dacă au stocuri de materiale antiderapante, dacă utilajele sunt pregătite şi trebuie să asigure permanenţa pe perioada atenţionării meteo.

Poliţiştii rutieri trebuie să blocheze total circulaţia în zonele înzăpezite, iar acţiunile trebuie coordonate de prefecţi.

În tară, problemele deja au apărut. Pe drumul judeţean Baia Sprie - Cavnic şoferii au fost surprinşi de zăpadă şi i-au acuzat pe drumari că nu şi-au făcut treaba.

Pe Drumul Naţional 18 B, două maşini s-au izbit frontal după ce unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă. O femeie a fost rănită grav şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Pentru a preveni eventualele accidente, Poliţia Autostrăzii a organizat o acţiune pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, pentru a-i identifica pe şoferii care circulă cu maşinile neechipate pentru iarnă.



Antena 3


×
Subiecte în articol: zapada polei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close