Informaţie importantă pentru românii care vor să plece din ţară cu maşina. Cozile se întind pe şase kilometri

de D.D.    |    21 Mai 2013   •   11:59
Informaţie importantă pentru românii care vor să plece din ţară cu maşina. Cozile se întind pe şase kilometri Foto: Agerpres
Sute de camioane aşteaptă în coloană, marţi, să iasă din ţară prin Vama Nădlac, după ce Ungaria a ridicat restricţiile impuse pe perioada Rusaliilor catolicilor. TIR-urile ocupă o bandă a DN 7 pe o distanţă de şase kilometri, iar traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens.

Camioanele s-au adunat la frontiera cu Ungaria încă de luni seară, după ce în ţara vecină a fost interzis traficul de mare tonaj pe drumurile publice timp de 48 de ore.

Potrivit şoferilor aflaţi în trafic, coloana de TIR-uri avea marţi dimineaţă o lungime de opt-nouă kilometri, la ieşirea din ţară.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Daniel Iancu, citat de Mediafax, a precizat că automarfarele mai aşteaptă pe o distanţă de aproximativ şase kilometri.

"A fost suplimentat personalul de control şi sunt folosite două benzi pentru ieşirea din ţară a automarfarelor. Sperăm că traficul va reveni la valori normale până spre seară", a declarat Iancu.


x close