Antena 3 CNN Economic Auto Informaţie importantă pentru românii care vor să plece din ţară cu maşina. Cozile se întind pe şase kilometri

Informaţie importantă pentru românii care vor să plece din ţară cu maşina. Cozile se întind pe şase kilometri

Informaţie importantă pentru românii care vor să plece din ţară cu maşina. Cozile se întind pe şase kilometri
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Mai 2013   •   11:59
Sute de camioane aşteaptă în coloană, marţi, să iasă din ţară prin Vama Nădlac, după ce Ungaria a ridicat restricţiile impuse pe perioada Rusaliilor catolicilor. TIR-urile ocupă o bandă a DN 7 pe o distanţă de şase kilometri, iar traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens.

Camioanele s-au adunat la frontiera cu Ungaria încă de luni seară, după ce în ţara vecină a fost interzis traficul de mare tonaj pe drumurile publice timp de 48 de ore.

Potrivit şoferilor aflaţi în trafic, coloana de TIR-uri avea marţi dimineaţă o lungime de opt-nouă kilometri, la ieşirea din ţară.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Daniel Iancu, citat de Mediafax, a precizat că automarfarele mai aşteaptă pe o distanţă de aproximativ şase kilometri.

"A fost suplimentat personalul de control şi sunt folosite două benzi pentru ieşirea din ţară a automarfarelor. Sperăm că traficul va reveni la valori normale până spre seară", a declarat Iancu.


×
Subiecte în articol: Vama Nadlac
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close