Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Accident soldat cu doi răniţi, după ce o maşină a derapat în Capitală

Infotrafic. Accident soldat cu doi răniţi, după ce o maşină a derapat în Capitală

Infotrafic. Accident soldat cu doi răniţi, după ce o maşină a derapat în Capitală
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Ian 2011   •   11:19

Vremea le-a dat serios de furcă şoferilor. În Capitală, o maşină a derapat din cauza poleiului şi a ajuns pe contrasens unde a fost izbită în plin de un autoturism care circula regulamentar. Şoferul care a pierdut controlul volanului şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut pe Calea Giuleşti. Din primele cercetări, reiese că şoferul nu a adaptat viteza în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a pătruns cu maşina pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.

Şoferul maşinii care a derapat a fost rănit uşor. Pasagerul din dreapta n-a fost la fel de norocos. A suferit un traumatism la nivelul coloanei vertebrale şi a rămas încarcerat între fiarele maşinii. Pompierii l-au eliberat şi l-au dus de urgenţă la spital.

Un alt accident a avut loc pe şoseaua de centură a Dejului. Cauza n-a mai fost vremea nefavorabilă, ci neatenţia unui şofer de TIR. Bărbatul a trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure şi a împins pur şi simplu înt-un stâlp o maşină care mergea în aceeaşi direcţie cu el.

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close