Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Duminică noapte, doi morţi şi 14 răniţi pe şoselele din România

Infotrafic. Duminică noapte, doi morţi şi 14 răniţi pe şoselele din România

Infotrafic. Duminică noapte, doi morţi şi 14 răniţi pe şoselele din România
13 Oct 2008   •   08:43

Noaptea de duminică spre luni nu a fost lipsită de incidente rutiere tragice. Un bărbat a murit şi alte patru persoane sunt în stare critică la spital, în urma unui grav accident produs în judeţul Prahova. Şoferul vinovat băuse înainte să se urce la volan. Individul a pierdut controlul maşinii şi s-a ciocnit frontal de un autoturism ce venea din sens opus. În maşina care circula regulamentar se aflau patru militari de la Unitatea de Aviaţie din Buzău.
Impactul a fost devastator. În maşina care circula regulamentar, patru persoane au rămas captive între fiarele contorsionate. Cei patru sunt cadre militare. Se îndreptau către unitatea militară de Aviaţie de la Boboc, în judeţul Buzău. Pasagerul din dreapta, un locotenent colonel, a murit pe loc. Ceilalţi doi pasageri şi şoferul au fost duşi în stare gravă la spitalul din Ploieşti. Şi soţia şoferului imprudent este acum în stare critică.
Şi pe drumul care leagă Slatina de Craiova, un tânăr de 33 de ani şi-a pierdut viaţa noaptea trecuta după ce a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un copac. Mai bine de o oră s-au chinuit pomperii să-l scoată pe bărbat din mormanul de fiare. După impact, bolidul a luat foc. Se pare, însă, că bărbatul murise înainte ca flacarile sa cuprinda masina.
Călătorie de groază şi pentru 20 de oameni, aflaţi într-un autocar ce se îndrepta duminică noapte spre Budapesta. În apropiere de Vama Nădlac, şoferul autocarului nu a observat la timp coada de maşini care aştepta să intre în vamă şi a intrat în plin în ultimul tir, care staţiona pe marginea drumului.Toti pasagerii au fost răniţi în urma impactului, iar 10 dintre aceştia au ajuns la spital. Cel mai grav a fost rănit şoferul autocarului, care are picioarele zdrobite. Accidentul a blocat circulatia în vama Nădlac, la ieşirea din ţară. Situaţia a revenit la normal, dar şoferii au pierdut ore bune în trafic. Autocarul efectua curse regulate de la Sf Gheorghe la Budapesta. Accidentul i-a luat prin surprindere pe calatori.
Şi traficul de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti a dat bătăi de cap şoferilor. Nu mai puţin de nouă ciocniri în lanţ au avut loc numai aseară. Zeci de maşini au fost avarite în aceste tamponări. Şi totul din cauza bucureştenilor care se grăbeau să se întoarcă toţi odată din week-end. Din cauza tamponărilor, pe autostradă s-au format coloane de maşini pe vreo câţiva kilometri. În aceste condiţii s-a circulat greu la intrare în Bucureşti timp de mai multe ore.

Luni dimineaţă, traficul rutier pe DN16 Cluj-Napoca - Reghin a fost blocat în ambele sensuri, în localitatea clujeanã Căianu, la kilometrul 20, din cauza unui grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, în jurul orei 08,30, informează poliţia română. În urma impactului, trei persoane au suferit leziuni corporale grave. Cauza producerii accidentului pare a fi adormirea la volan.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vama Nadlac
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close