Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O persoană a murit la Arad, în urma unui accident provocat de viteaza excesivă

Infotrafic. O persoană a murit la Arad, în urma unui accident provocat de viteaza excesivă

Infotrafic. O persoană a murit la Arad, în urma unui accident provocat de viteaza excesivă
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Dec 2010   •   09:24

Viteza excesivă a făcut din nou victime aseară. O persoană a murit pe loc şi alte trei au fost grav rănite. S-a întâmplat pe şoseaua care leagă Aradul de Curtici, în apropiere de localitatea Şofronea. O tânără de 26 de ani a intrat în depăşirea unei coloane de maşini şi a lovit frontal un autoturism. În maşină se aflau 3 persoane. În urma impactului, una a murit pe loc iar celelalte două au ajuns la spital, cu răni grave. Şoferiţa grăbită a fost şi ea grav rănita.

Tot ieri, o cisternă încărcată cu propan a fost implicată într-un accident de circulaţie care putea provoca o adevarată tragedie în localitatea Moara Domneasca din comuna vasluiană Văleni. În timp ce se deplasa spre Iaşi, şoferul a depăşit o căruţă. Chiar atunci, o maşină din faţa lui a virat la stânga. Autotrenul a intrat în autorism şi l-a proiectat în afara carosabilului. Nimeni nu a fost rănit, iar recipientul nu a suferit avarii care să permită gazului să se scurgă în exterior şi să ia contact cu focul.

Doi soţi din Iaşi erau să moară ieri într-un accident stupid, în centrul oraşului. Bărbatului i s-a făcut rău la volan şi a rămas cu piciorul pe acceleraţie. Femeia a încercat să sară din maşină, dar nu a reuşit. A fost târâtă până când autoturismul s-a oprit într-un copac. Fără răni grave, dar speriaţi, soţii cred că leşinul a survenit din cauza unei infecţii dentare. Rezultatele tomografiei vor arăta ce a păţit mai exact.

Astazi intre orele 11:00 si 12:30, va avea loc o depunere de coroane şi o ceremonie religioasă la troiţa din faţa T.V.R., prin urmare se va restricţiona circulaţia pe Calea Dorobanţilor, mai exact pe banda 1 de circulatie, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţilor.

O rută ocolitoare ar fi, de pe Mircea Eliade prin Str. Radu Beller - P-ţa. Dorobanţi cu ieşire în Şos. Stefan cel Mare, sau de pe Bd. Aviatorilor prin P-ţa. Victoriei - Bd. Iancu de Hunedoara şi mai departe pe Şos Stefan cel Mare.

 

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident restricţii
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close