Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Opt morţi şi 23 de răniţi, bilanţul accidentelor din România în ultimele 24 de ore

Infotrafic. Opt morţi şi 23 de răniţi, bilanţul accidentelor din România în ultimele 24 de ore

Infotrafic. Opt morţi şi 23 de răniţi, bilanţul accidentelor din România în ultimele 24 de ore
15 Dec 2010   •   08:33

Opt morţi şi 23 de răniţi, este bilanţul tragediilor de pe şoselele din România în ultimele 24 de ore. Un total de 29 de accidente înregistrate pe drumurile judetelor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Buzău, Ilfov, Mureş şi Teleorman. Şoferii sunt vinovaţi de producerea acestor accidente, în majoritatea cazurilor. În cele mai multe situaţii, accidentele au fost cauzate de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, de conducerea imprudentă şi de traversarea neregulamentară.

Îşi ducea mama la medic, dar în loc să o ajute să se vindece, a "ajutat-o" să moară. Este povestea unui tânăr din Timiş care a nu şi-a mai putut controla maşina şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. De vină au fost poleiul şi viteza prea mare.

Şoferul maşinii îşi ducea mama la un control medical la Timişoara. Se grăbea, aşa că nu a ţinut cont că pe şosea era gheaţă. La un moment dat a accelerat. Voia să depăşească o maşină, dar a intrat drept într-un copac de pe marginea drumului.

Mama şoferului care stătea pe locul din dreapta nu a avut nicio şansă.

Pentru că mama lui a murit din pricina imprudenţei sale, bărbatul riscă să fie cercetat pentru omor din culpă.

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident România
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close