Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi doi răniţi grav, în urma unui accident petrecut în Râmnicu Vâlcea

Infotrafic. Un mort şi doi răniţi grav, în urma unui accident petrecut în Râmnicu Vâlcea

Infotrafic. Un mort şi doi răniţi grav, în urma unui accident petrecut în Râmnicu Vâlcea
Sursa foto: ambulanta
11 Feb 2009   •   08:07

O persoană a murit pe loc, iar alte două au fost transportate în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut, miercuri dimineaţă, în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea.
Accidentul s-a petrecut într-o intersecţie modificată de administraţia locală cu scopul de a se putea amenja locuri de parcare pentru un mall, anunţă Agerpres.
Potrivit poliţiei, şoferul unui autoturism care circula cu viteză pe Calea lui Traian (DN 64) a pierdut controlul volanului, a izbit stâlpul unui semafor, iar apoi a ricoşat într-un zid.
Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al poliţiei, şoferul a murit pe loc, iar alte două persoane din autoturism au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Poliţia continuă cercetările, pentru a elucida circumstanţele producerii accidentului.
Un accident grav a avut loc şi în localitatea ialomiţeană Şindriliţa. Un bărbat a murit iar un altul a fost transportat cu un elicoper la spitalul Floreasca unde se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina în care se aflau a intrat într-un camion. Bărbatul care a supravieţuit a încercat să facă o depăşire dar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close