Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un motociclist a murit în Capitală din cauza unui şofer care a întors neregulamentar

Infotrafic. Un motociclist a murit în Capitală din cauza unui şofer care a întors neregulamentar

Infotrafic. Un motociclist a murit în Capitală din cauza unui şofer care a întors neregulamentar
Sursa foto: ny1.com
12 Noi 2010   •   08:41

Un motociclist şi-a pierdut viaţa joi noapte în Bucureşti după ce s-a lovit în trafic cu o maşină. Se pare că şoferul maşinii, o tânără, i-ar fi tăiat calea. Motociclistul de 31 de ani nu a avut nici o şansă să scape cu viaţă. A fost aproape decapitat în accident.

Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să o scoată din maşină pe tânăra care se afla la volan. Au fost nevoiţi să taie portiera şi să rupă o parte din acoperiş. Au aşezat-o direct pe o targă şi i-au pus gulerul cervical, de frică să nu aibă o fractură la coloană.

La câţiva metri distanţă se afla trupul neînsufleţit al motociclistului. Pentru el nu s-a mai putut face nimic. În urma accidentului a suferit o rană adâncă în zona gâtului şi a pierdut foarte mult sânge. A murit imediat.

Accidentul a avut loc pe Calea Moşilor din Capitală. Martorii spun că de vină ar fi tânăra din maşină, care ar fi încercat să întoarcă şi i-a tăiat calea motociclistului.

Tânăra a fost transportată la spital dar este în afara oricărui pericol. Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Infotrafic motociclist
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close