Antena 3 CNN Economic Auto Panoz a prezentat Abruzzi Spirit of Le Mans, un automobil spectaculos cu motor de 600 CP (FOTO)

Panoz a prezentat Abruzzi Spirit of Le Mans, un automobil spectaculos cu motor de 600 CP (FOTO)

Panoz a prezentat Abruzzi Spirit of Le Mans, un automobil spectaculos cu motor de 600 CP (FOTO)
09 Iun 2010   •   17:31

Constructorul auto american de nişă Panoz a prezentat oficial modelul Abruzzi Spirit of Le Mans. Vehiculul construit manual dispune de un motor care produce peste 600 cai putere (447kW) şi un cuplu de până la 799 Nm. Maşina va fi produsă în număr limitat, de 81 de unităţi, relatează www.worldcarfans.com, şi va putea rula legal pe străzile din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi America de Sud.

?Aceasta este încununarea viselor, a eforturilor şi a timpului, în egală măsură. Brand-ul Panoz s-a mândrit dintotdeauna cu automobilele sale exotice, construite manual, oferind o experienţă unică celor care aleg aceste maşini. Noua noastră oferă duce aceste lucruri la un alt nivel, complet diferit?, a declarat Don Panoz, fondatorul companiei.

Motorul va fi montat în parea din faţă, iar un radiator performant va fi amplasat în partea din spate. Caroseria maşinii este construită din mai multe straturi de materiale compozite în locul fibrei de carbon, acestea fiind mai uşoare, mult mai rezistente şi reciclabile.


Cei care-şi vor achiziţiona acest automobil vor benefica, ca bonus, de o mică şcoală de şofat la Circuitul Bugatti de la Le Mans. În plus, vor fi consideraţi VIP la cursa Le Mans de 24 de ore. Preţul pentru Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans nu a fost dezvăluit.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: automobil sport
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close