Antena 3 CNN Economic Auto Patru persoane rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ din localitatea Fieni

Patru persoane rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ din localitatea Fieni

Patru persoane rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ din localitatea Fieni
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Mar 2011   •   09:32
Un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ din localitatea Fieni, judeţul Dâmboviţa. Patru persoane au fost rănite. Se pare că a fost vorba de o eroare umană, şoferul scăpând microbuzul de sub control într-o curbă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a determina cauza accidentului.

Microbuzul, în care se aflau zece pasageri, aparţine unei firme de transport din Târgovişte şi transporta angajaţi ai Termocentralei Doiceşti la serviciu, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

"Este un microbuz al unei firme de transport din Târgovişte, care transporta angajaţi ai Termocentralei Doicesti, la serviciu, maşina are avarii uşoare, inclusiv parbrizul fisurat. S-a răsturnat în şanţ pe partea dreaptă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, pentru Mediafax.

Patru pasageri din microbuz au fost răniţi, în urma accidentului. Victimele au fost transportate la spital.

"Au fost patru răniţi, cu traumatisme cranio-cerebrale, leziuni uşoare, escoriaţii şi echimoze, toţi transportaţi la Spitalul Orăşenesc din Pucioasa, iar ulterior doi dintre ei au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru investigaţii suplimentare şi radiografii" a adăugat Raluca Trandafir.

Şoferul microbuzului, în vârstă de 58 de ani, a fost verificat cu aparatul etilotest care a indicat că acesta nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.
 


 

×
Subiecte în articol: microbuz sant accident
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close