Antena 3 CNN Economic Auto Promisiunea pe care românii nu o mai cred decât când o vor vedea: "Autostrada Transilvania, gata în 2018"

Promisiunea pe care românii nu o mai cred decât când o vor vedea: "Autostrada Transilvania, gata în 2018"

Promisiunea pe care românii nu o mai cred decât când o vor vedea: "Autostrada Transilvania, gata în 2018"
de O.P.    |    06 Dec 2013   •   09:01

Autostrada Transilvania va fi gata până în anul 2018, iar provinciile istorice ale României vor fi legate, dacă se urmează programul de acum și se ține cont de bazele pe care le punem în acest moment, a declarat, joi seară, la Realitatea TV, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine, Dan Șova.

'În 2018, dacă se urmează programul și ceea ce punem noi bazele acum, România va fi legată de autostrăzi, deci provinciile istorice vor fi legate pentru că Autostrada Transilvania pe la Sebeș-Turda va fi gata, se va lega Brașovul de Bacău și de Sibiu pe Fondul de Dezvoltare Regională. Deci, Sibiul va fi legat de Brașov până în 2018.

Până la 1 decembrie 2018, când vom avea sărbătorirea a 100 de ani de la statul național unitar, Autostrada Transilvania va fi fost gata. De asemenea, Moldova va fi legată de restul regiunilor prin autostradă. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că am avut un an la dispoziție în care am demonstrat că ce fac spun și ce spun fac (...) Până în 2018 se va circula pe cei 63 de kilometri Pitești — Curtea de Argeș — Rm. Vâlcea (...)', a afirmat Șova.

Acesta a catalogat drept 'inadmisibil' ce s-a întâmplat cu Autostrada Transilvania după anul 2005.

×
Subiecte în articol: autostrada infrastructura
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close