Antena 3 CNN Economic Auto Reşiţa. Un şofer beat a intrat într-un stâlp, care s-a prăbuşit peste trei oameni

Reşiţa. Un şofer beat a intrat într-un stâlp, care s-a prăbuşit peste trei oameni

Reşiţa. Un şofer beat a intrat într-un stâlp, care s-a prăbuşit peste trei oameni
10 Feb 2011   •   20:26

Un copil, o liceeană şi un vârstnic din Reşiţa au ajuns în spital din cauza unui şofer care a uitat să mai ia mâna de pe pahar. Ameţit de alcool, şoferul a intrat cu maşina într-un stâlp, care s-a prăbuşit peste cei trei trecători. Cele trei victime sunt în stare gravă. Băiatul de 12 ani are dublă fractură a femurului şi a fost trimis de urgenţă la Timişoara.

Medicii spun ca viaţa lui nu este pusă în pericol, dar pe viitor poate sa aiba probleme grave cu mersul. Fata de 17 ani are mai multe traumatisme craniene şi deocamdată nu îşi aduce aminte absolut nimic despre accident. Mai uşor a scapat batrânul. Acesta are doar câteva zgârieturi şi cel mai probabil va fi externat vineri.

Martorii spun că şoferul a încercat să depăşească un muncitor de la salubritate care mătura strada. A pierdut însă controlul volanului şi a ajuns pe trotuar, unde a dărâmat un stâlp de electricitate peste doi elevi şi un bătrân.

Şoferul mirosea puternic a alcool aşa că primul lucru pe care poliţiştii l-au făcut a fost să-l pună să sufle în fiolă.

Fata de 17 ani a ajuns la spital cu răni grave la cap. În funcţie de câte zile vor sta victimele în spital se va stabili şi pedeapsa pe care o va primi şoferul care a provocat accidentul.

 

×
Subiecte în articol: Reşiţa sofer beat stalp accident
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close