Antena 3 CNN Economic Auto Timişoara. O femeie însărcinată şi fiica ei de cinci ani, accidentate pe trotuar

Timişoara. O femeie însărcinată şi fiica ei de cinci ani, accidentate pe trotuar

Timişoara. O femeie însărcinată şi fiica ei de cinci ani, accidentate pe trotuar
30 Noi 2008   •   18:10

O femeie însărcinată şi fiica ei de cinci ani au fost accidentată pe trotuar, în Timişoara. Şofeul care le-a lovit conducea cu viteză foarte mare. Într-o curbă nu a mai controlat volanul, a virat la stânga şi a urcat cu maşina pe trotuar. Conducătorul a trebuit să se ascundă într-o secţie de votare deoarece rudele femeii au sărit să-l bată, informează Mediafax.
Lucian Bucataru, agent şef la Poliţia Rutieră Timişoara, a declarat: ?"Un autoturism cu numere de Germania nu a putut să ia virajul la stânga la intersecţie, a pătruns pe trotuar, unde a accidentat doi pietoni. În urma testării conducătorului auto, rezultatul testului a fost 0,92 miligrame / litru alcool pur în aerul expirat."
Femeia, în vârstă de 25 de ani, era însărcinată în două luni. Aceasta, împreună cu fiica ei de cinci ani, tocmai ieşiseră dintr-o secţie de votare. După accident, şoferul era să fie linşat de rudele femeii.
Tânăra a suferit o puternică lovitură la cap şi are dureri mari de spate. Medicii nu cunosc încă starea fătului. Fetiţa de cinci ani a ajuns şi ea la spital cu un picior rupt.
Şoferul, cre şi-a recunoscut vina, riscă până la cinci ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă şi pentru că a condus băut.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close