Antena 3 CNN Economic Auto Trafic rutier, îngreunat din cauza zăpezii. Vezi situaţia drumurilor din ţară

Trafic rutier, îngreunat din cauza zăpezii. Vezi situaţia drumurilor din ţară

Trafic rutier, îngreunat din cauza zăpezii. Vezi situaţia drumurilor din ţară
Sursa foto: Drumuri
19 Dec 2009   •   10:43

Zeci de drumuri rămân, în continuare, blocate din cauza nămeţilor. Cele mai mari probleme se înregistrează sâmbătă dimineaţă în judeţul Brăila. DN 22 C rămâne în continuare închis, la fel şi tronsonul Măicăneşti-Cioreşti. A fost redeschis, în schimb, traficul uşor pe A2, dar rămâne restricţionat accesul maşinilor cu tonaj mare pe trosonul Bucureşti - Drajna. Circulaţia pe DN 2 B Buzău - Brăila a fost reluată, după aproximativ 14 ore de blocaj.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, autostrada A2 Bucureşti ? Cernavodă s-a redeschis, pe segmentul Drajna ? Feteşti, începând cu ora 07.00, pentru autovehiculele cu masa totală maxima autorizată mai mică de 7,5 tone. Cu aceeaşi restricţie se circulă pe tronsonul Bucureşti ? Drajna. Începând cu ora 8:30 s-a redeschis DN 2B Buzău ? Brăila.

Mai sunt semnalate următoarele drumuri naţionale blocate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile:
? DN 2C Costeşti ? Pogoanele ? Padina (judeţul Buzău);
? DN 22 Râmnicu Sărat ? Brăila;
? DN23B Măicăneşti ? Ciorăşti (judeţul Vrancea)
? DN 24 D Galaţi ? Bârlad.

Peste 200 de maşini de deszăpezire şi aproape 450 de oameni au lucrat toată noaptea pentru îndepartarea zăpezii de pe străzile Capitalei. Nu toate zonele au putut fi curăţate. În sectorul cinci doar opt utilaje au fost la lucru, iar multe străzi au rămas acoperite cu zăpadă.

Probleme sunt şi în judeţul Constanţa, unde poliţiştii şi jandarmii au fost nevoiţi să întoarcă din drum maşinile de mare tonaj, care nu erau echipate de iarnă. Constănţenii s-au declarat nemulţumiţi de felul cum au fost curăţate străzile din oraş. Ei spun că s-a circulat cu dificultate, iar zăpada nu a fost îndepărtată de pe carosabil.

Probleme din cauza căderilor masive de zăpadă sunt şi în alte zone, astfel că mai multe drumuri naţionale şi judeţene au fost închise sau blocate.

Meteorologii au ridicat în această dimineaţă codul galben de ninsori, dar spun ca nu scăpăm de iarna grea pâna la începutul saptamânii viitoare.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: drumuri blocate zapada
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close