Antena 3 CNN Economic Auto Traficul pe DN1, dat peste cap de ninsori. Vezi prognoza meteo (VIDEO)

Traficul pe DN1, dat peste cap de ninsori. Vezi prognoza meteo (VIDEO)

Traficul pe DN1, dat peste cap de ninsori. Vezi prognoza meteo (VIDEO)
03 Noi 2009   •   22:05

Frigul crâncen a adus fulgi în câteva oraşe din ţară. Şi, evident, odată cu ninsoarea, au început şi problemele din trafic. În Braşov şi pe Valea Prahovei a nins cel mai mult, aşa că cei 5 centimetri de zăpadă de pe DN1 au zăpăcit complet traficul.

Maşinile au continuat să circule bară la bară până seara târziu. Nu a nins mai mult de jumătate de oră, însă a nins abundent, destul cât DN1 să fie acoperit de zăpadă şi să pună beţe în roate şoferilor... sau mai bine zis patine.

Neechipaţi de iarnă, şoferii au derapat şi au creat multe blocaje. Între Sinaia şi Buşteni, traficul s-a mai îmbunătăţit însă numai cu ajutorul celor de la deszăpezire.

Pe DN1 şi pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele se circulă în condiţii de iarnă şi va continua aşa cel puţin până mâine.

Meteorologii avertizează că va ninge şi la noapte, aşa că şoferii trebuie să ia în portbagaj toate cele necesare pentru propria siguranţă.




PROGNOZA METEO PENTRU MIERCRUI, 4 NOIEMBRIE

În ţară, vremea va fi în general închisă. Va ploua, îndeosebi ziua în Muntenia, Dobrogea, local în Oltenia şi Moldova, iar noaptea în vest. În restul teritoriului doar izolat va poua slab. În zona de munte, iar în prima parte a zilei şi în nord-est, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, favorizând producerea poleiului. Vântul va sufla moderat şi cu intensificări temporare in regiunile sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime între -4 şi 6 grade.

Pe arii restrânse, mai ales spre sfârşitul intervalului, în zonele joase se va forma ceaţă. Presiunea atmosferică va creşte uşor.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros, iar în cursul zilei va mai ploua. Vântul va sufla în general moderat.

Temperatura maximă va fi în jur de 7 grade, iar minima de 2 ... 3 grade.

Spre sfârşitul intervalului vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferică va creşte uşor.

La munte, cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitaţii sub forma de ploaie, lapoviţa şi ninsoare, ziua local în Carpaţii Orientali şi Meridionali, iar noaptea mai ales în Carpaţii Occidentali. Vântul va sufla moderat şi cu intensificări temporare în zona înalta. Temperatura aerului va creşte uşor faţă de ziua precedentă.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: trafic DN1 zapada blocaj
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close