Antena 3 CNN Economic Auto Traficul rutier, dat peste cap de ninsori şi viscol. Vezi drumurile cu probleme

Traficul rutier, dat peste cap de ninsori şi viscol. Vezi drumurile cu probleme

Traficul rutier, dat peste cap de ninsori şi viscol. Vezi drumurile cu probleme
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Ian 2011   •   09:25

Zăpada şi viscolul au dat peste cap traficul rutier pe mai multe drumuri naţionale şi zeci de drumuri judeţene. Cel mai greu s-a circulat în judeţele Buzău, Ialomiţa, Tulcea, Vrancea, Galaţi, Călăraşi şi Brăila. Circulaţia este în continuare închisă pe unele drumuri naţionale şi se desfăşoară în condiţii de iarnă în aproape toată ţara. De asemenea, traficul rutier pe cele două autostrăzi se desfăşoară cu dificultate.

În judeţul Vrancea, drumul naţional 23B între Maicaneşti şi Cioraşti este blocat de mai bine de 24 de ore. Deşi utilajele de deszăpezire au intervenit, munca a fost în zadar din cauza viscolului. Devierea se face pe DN23A Focşani - Ciorăşti.

Traficul este blocat în continuare şi pe DN22 Râmnicu Sărat - Brăila, între localităţile Râmnicelu şi Băile, judeţul Buzău. Pe raza judeţului Brăila există doar restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar devierea se face pe ruta DN2 Râmnicu Sărat - Focşani, DN23 Focşani - Brăila.

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată

- DN 21  (Însurăţei, judeţul Brăila)   
- DN 22  (Grădiştea - Brăila)
- DN 22D (Măcin)
- DN 23B (Măicăneşti - Ciorăşti)
- DN 2C  (Costeşti - Padina)

Vezi aici situaţia părţii carosabile

Probleme sunt şi pe cele două autostrăzi. Circulaţia rutieră pe A1 Bucureşti - Piteşti şi pe A2 Bucureşti - Constanţa se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de iarnă, din cauza ninsorii abundente, nefiind semnalate însă blocaje.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române îi sfătuieşte pe şoferi să adopte o manieră prudentă la volan, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor meteo-rutiere şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte, pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite.

 


×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close