Antena 3 CNN Economic Auto Un Logan s-a izbit de un microbuz şcolar pe DN71: 14 persoane rănite, între care 9 copii

Un Logan s-a izbit de un microbuz şcolar pe DN71: 14 persoane rănite, între care 9 copii

Un Logan s-a izbit de un microbuz şcolar pe DN71: 14 persoane rănite, între care 9 copii
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Noi 2010   •   08:52

Un grav accident rutier în care a fost implicat un microbuz care transporta copii a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN71. 14 persoane, între care nouă copii, au fost răniţi în urma acestuia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8:00 la ieşirea din localitatea Mircea Vodă, pe DN 71 Târgovişte-Bâldana. În microbuz se aflau 16 elevi, care erau transportaţi din localitatea Mircea Vodă spre şcoala din Sălcioara.

Din primele informaţii reiese că şoferul unui Logan a încercat să depăşească un TIR şi a intrat pe contrasens. Din cauza ceţii, omul nu a văzut microbuzul care venea din sens opus, astfel că cele două autoturisme s-au ciocnit frontal.

La scurt timp de la producerea accidentului, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Raluca Trandafir, a precizat că cel puţin opt oameni au fost răniţi, între care patru copii. Ulterior, numărul celor care au ajuns la spital a crescut la 14, dintre care nouă sunt copii.

La faţa locului au ajuns şapte ambulanţe care au transportat victimele la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Potrivit medicilor, toţi cei răniţi sunt în afara pericolului.

Copii răniţi în drum spre şcoală


×
Subiecte în articol: microbuz Logan accident
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close