Antena 3 CNN Economic Auto Un neamţ venit să viziteze România a fost spulberat de o maşină

Un neamţ venit să viziteze România a fost spulberat de o maşină

Un neamţ venit să viziteze România a fost spulberat de o maşină
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Iul 2011   •   11:18

A venit tocmai din Germania, cu motocicleta, ca să vadă obiectivele turistice de la noi, dar a ajuns pe patul de spital. Este povestea unui turist neamţ care a fost spulberat duminică de o maşină, pe un drum european în apropiere de Zalău.

Bărbatul de 47 de ani a ajuns duminică în România, împreună cu un grup de prieteni, toţi motociclişti. Voiau să ajungă la Sibiu. Pe drumul european 81, pe muntele Meseş, lângă Zalău, un şofer grăbit le-a dat planurile peste cap.

Potrivit Poliţiei, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă deosebit de periculoasă, un autoturism care venea din direcţia Ciumărna-Zalău a intrat pe contrasens şi a lovit o motocicletă.

Motorul a fost aruncat într-un şanţ de pe marginea drumului, iar bărbatul s-a strivit de asfalt. S-a ales cu fracturi la braţe şi cu un traumatism cranio-cerebral. Din fericire a primit îngrijiri medicale la timp şi va supravieţui. Dar nu va mai apuca să viziteze România.

Şoferul care l-a băgat în spital s-a oprit cu maşina într-un copac de pe marginea drumului, dar a scăpat teafăr. Acesta va fi însă cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident Neamţ România spital
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close