Antena 3 CNN Economic Auto Un TIR cu saci de azot s-a răsturnat pe DN1. Traficul rutier, îngreunat

Un TIR cu saci de azot s-a răsturnat pe DN1. Traficul rutier, îngreunat

Un TIR cu saci de azot s-a răsturnat pe DN1. Traficul rutier, îngreunat
23 Ian 2011   •   17:39

Un TIR încărcat cu saci de azot s-a răsturnat, duminică după-amiază, pe DN1, în apropierea localităţii sibiene Aciliu. Din cauza accidentului, care nu s-a soldat cu victime, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.

"Traficul în zona accidentului este îngreunat, nu este complet blocat pentru că TIR-ul s-a răsturnat, cea mai mare parte, în afara şoselei. La faţa locului se află echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a monitoriza încărcătura", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, citat de Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu, la locul accidentului nu există pericol de explozie, însă zona trebuie atent monitorizată.

"Azotul transportat în saci ar putea prezenta pericol de explozie dacă ar intra în contact cu substanţe inflamabile - benzină, motorină - dar deocamdată în zonă nu este cazul", a spus Diana Lazăr, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Conform poliţiştilor ajunşi la faţa locului, accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în zonă ningând de mai multe ore.

×
Subiecte în articol: TIR rasturnat trafic rutier DN1 Sibiu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close