Antena 3 Economic Biz News Business Din asta fac mai mulţi bani decât faci tu jumătate de an. Secretul e în fotografia aceasta

Din asta fac mai mulţi bani decât faci tu jumătate de an. Secretul e în fotografia aceasta

de O.P.    |    08 Ian 2013   •   13:13
Din asta fac mai mulţi bani decât faci tu jumătate de an. Secretul e în fotografia aceasta

Adulate și hulite, disprețuite și invidiate, top modelele ultimelor trei decenii au avut un cuvânt greu de spus în cultura contemporană, centrată pe imagine și consumerism.

Staruri ale unei piețe globale apreciată la peste un miliard de euro anual, fetele și băieții care aleg această carieră ajung să câștige, la numai 16 ani, într-o lună cât părinții lor într-un an.

În România, piaţa de modelling este destul de matură şi profitabilă. Într un interviu acordat revistei Income Magazine, directorul MRA Models Agency, Liviu Ionescu, spune că, deși volumul de muncă a scăzut cu 30-40%, iar tarifele cu 50% față de 2006-2008, piaţa de modelling pentru clienţii români ajunge anul aceasta la 4-5 milioane de euro.

O valoare mică, în comparaţie cu un domeniu conex, publicitatea -309 milioane de euro în 2011, potrivit Media Fact Book. În vremuri de glorie, a fost însă de câteva ori mai mare.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close