x close

Epidemia de Covid-19 transformă afacerile. Un magazin de perdele produce acum măşti şi combinezoane

14 Apr 2020   •   14:08
Epidemia de Covid-19 transformă afacerile. Un magazin de perdele produce acum măşti şi combinezoane Antena 3

Oamenii de afaceri îşi schimbă obiectul de activitate pe timp de pandemie. Pentru a îşi păstra afacerile pe linie de plutire produc echipamente de protecţie pentru medici şi populaţie, atât de necesare în această perioadă. Astfel, participă la efortul de combatere a pandemiei, salvează locurile de muncă ale angajaţilor şi uneori fac şi profit.

Din cauza crizei din sănătate, o antreprenoare a decis să renunţe la confecţionarea de perdele şi să producă doar măşti şi combinezoane.

''Treptat, de pe o zi pe alta, vânzările au scăzut foarte mult şi automat, a trebuit să ne gândim la o variantă care să putem să nu băgăm oamenii în şomaj. Am citit, m-am documentat şi prin prieteni apropiaţi am ajuns să găsim acest filtru special pentru măşti. Sper să nu ajungem să continuăm cu măştile, să se termine tot'', spune antreprenoarea.

Femeia recunoaşte că nu a fost deloc uşor să îşi tranforme afacerea. Obţinerea tututor avizelor necesare a fost unul dintre cei mai grei paşi, dar a reuşit să se adapteze şi în scurt timp, chiar a făcut angajări ca să facă faţă solicitărilor.

Epidemia de Covid-19 transformă afacerile. Un magazin de perdele produce acum măşti şi combinezoane

 

 

 

Parteneri
Parteneri
sati