Antena 3 CNN Economic Biz News Consiliul Investitorilor Străini: Noul Cod al Muncii va crea 90.000 de locuri de muncă

Consiliul Investitorilor Străini: Noul Cod al Muncii va crea 90.000 de locuri de muncă

Consiliul Investitorilor Străini: Noul Cod al Muncii va crea 90.000 de locuri de muncă
Sursa foto: Foto: acg.media.mit.edu
18 Mar 2011   •   15:49

Noul Cod al muncii va creşte, în scurt timp, numărul angajaţilor cu forme legale şi va putea readuce încrederea investitorilor străini în România, susţine Consiliul Investitorilor Străini (CIS), potrivit ZF.

"O piaţă de muncă flexibilă constituie un punct de atractivitate pentru investitori şi apreciem eforturile Guvernului în acest sens. În opinia CIS, modificarea Codului muncii reprezintă un pas înainte în adaptarea relaţiilor de muncă la actualele condiţii din economie. Cu toate acestea, considerăm că dinamica pieţei româneşti şi internaţionale trebuie continuu monitorizată şi reflectată în cadrul legislativ al pieţei muncii", a spus preşedintele CIS, Mariana Gheorghe.

În plus, mai susţin reprezentanţii CIS, dacă se va aproba noua formă de modificare a legislaţiei muncii, se vor putea crea circa 90.000 de noi locuri de muncă.

Curtea Constituţională va lua în discuţie miercuri constituţionalitatea noului Cod al muncii, care va intra în vigoare la 30 de zile de la publicarea sa în Monitorul Oficial.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close