Antena 3 CNN Economic Biz News Dispute în toaletă: Sarkozy îl acuză pe şeful FMI că are o amantă

Dispute în toaletă: Sarkozy îl acuză pe şeful FMI că are o amantă

Dispute în toaletă: Sarkozy îl acuză pe şeful FMI că are o amantă
Sursa foto: sarkozy
07 Dec 2009   •   14:41

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, l-a avertizat pe Nicolas Sarkozy că îl va da în judecată din cauza campaniei calomnioase organizată de apropiaţii liderului francez pentru a-l discredita în calitatea de posibil adversar la următorul scrutin prezidenţial, scrie The Times în ediţia online.

Dominique Strauss-Kahn, un politician socialist francez, şef la Fondul Monetar Internaţional, l-a criticat pe Sarkozy pentru că a răspândit zvonuri despre presupusa sa relaţie extraconjugală.

Potrivit unui martor citat de Sunday Times, Strauss-Kahn a avut o ieşire nervoasă în prezenţa lui Sarkozy în momentul în care s-au întâlnit la un grup sanitar, cu ocazia summitului G20, organizat la 25 septembrie la Pittsburgh.

Acesta i-a spus preşedintelui francez că e sătul de bârfele referitoare la viaţa sa privată şi a discuţiilor despre fotografii cu el în prezenţa unor femei pe care le-ar putea folosi preşedinţia franceză pentru a-l discredita în campania electorală.

"Ştiu că toate sunt lansate de la Elysee (preşedinţia franceză)", i-a spus Strauss-Kahn lui Sarkozy, potrivit revistei Le Point. "Spune-le băieţilor tăi să se oprească, altfel mă voi adresa instanţei", a spus Strauss-Kahn.


Sunday Times în înscrie pe Kahn în categoria politicienilor marcanţi în rândul stângii divizate şi al adversarilor credibili pentru Sarkozy, a cărui rată de popularitate a scăzut în urma scandalurilor

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sarkozy FMI
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close