Antena 3 CNN Economic Biz News Gigi Becali, executat silit pentru neplata unui aparat donat Spitalului Marie Curie (VIDEO)

Gigi Becali, executat silit pentru neplata unui aparat donat Spitalului Marie Curie (VIDEO)

Gigi Becali, executat silit pentru neplata unui aparat donat Spitalului Marie Curie (VIDEO)
19 Mai 2010   •   17:01

O firmă de aparatură medicală a obţinut executarea silită a omului de afaceri Gigi Becali, prin poprirea conturilor acestuia, pentru un aparat de 150.000 de euro pe care l-a donat Spitalului de copii Marie Currie, dar pe care nu l-a plătit.

Potrivit Mediafax, avocatul care a reprezentat firma de aparatură medicală a obţinut, marţi, încuvinţarea executării silite pentru poprirea conturilor lui Gigi Becali, pentru suma de 150.000 de euro.

"În anul 2008 domnul Becali a dorit să sponsorizeze spitalul cu două aparate. Pe unul l-a plătit, iar pe celălalt, care a fost livrat mai târziu, nu l-a mai achitat", a declarat avocatul firmei Wilhelm Romco, Călin Giurgiu.

Contactat telefonic la emisiunea Biz Bazar, de la Antena 3, avocatul a precizat că va cere şi executarea silită a bunurilor finanţatorului Stelei dacă va fi cazul.

"În situaţia în care nu găsim bani în conturi, atunci mergem pe executare silită imobiliară", a mai spus




Avocatul mai susţine că firma de aparatură pe care o reprezintă a făcut demersuri timp de un an pentru a-l face pe Becali să achite suma respectivă.

Anul trecut, Gigi Becali declara presei că a plătit cu 100.000 de euro mai mult pentru aparatul respectiv.

"Ei ce au facut? Au venit la mine cu un aparat. Mi-au zis ca ăla costă 150.000 de euro. Eu le-am zis: bine mă luaţi nu 150.000, luaţi 250.000. Am facturi prin care va pot dovedi că le-am dat 250.000 de euro", spunea Becali.


Antena3.ro

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close