Antena 3 CNN Economic Biz News Povestea care te poate inspira şi pe tine. Afacerea cu "termen de valabilitate" de un SECOL

Povestea care te poate inspira şi pe tine. Afacerea cu "termen de valabilitate" de un SECOL

Povestea care te poate inspira şi pe tine. Afacerea cu "termen de valabilitate" de un SECOL
de O.P.    |    02 Oct 2012   •   12:47

Pe o piaţă a mezelurilor în care consumul continuă să scadă din cauza puterii de cumpărare din ce în ce mai mici, Cristim se lansează încă în investiţii noi.

Radu Timiş, preşedintele şi proprietarul companiei, povesteşte într-un interviu acordat Income Magazine despre planurile sale de extindere pe alte pieţe, dar şi despre măsurile care i-au adus profit într-un context în care tot mai multe firme autohtone mari au intrat în insolvenţă. Deşi este un om de afaceri prosper, Radu Timiş nu epatează prin lux.

Locuieşte de ani buni alături de familia sa în aceeaşi casă, biroul său este unul modest, iar telefonul nu este chiar de ultimă generaţie. Industriaşul care vrea ca businessul său să dăinuiască 100 de ani are şi preocupări mai puţin obişnuite pentru breasla sa: citeşte foarte multe cărţi despre psihologie şi ezoterism, pe care le dăruieşte apoi angajaţilor şi altor cunoştinţe.

Citeşte-i povestea, pe www.incomemagazine.ro




×
Subiecte în articol: lux
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close