Antena 3 CNN Economic Biz News Roman Copper doreşte o întâlnire cu Ungureanu şi Bode pentru discuţii privind Cupru Min

Roman Copper doreşte o întâlnire cu Ungureanu şi Bode pentru discuţii privind Cupru Min

Roman Copper doreşte o întâlnire cu Ungureanu şi Bode pentru discuţii privind Cupru Min
10 Apr 2012   •   22:15

Conducerea Roman Copper doreşte să se întâlnească cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi ministrul Economiei pentru clarificarea neînţelegerilor apărute în negocierile de preluare a Cupru Min, informează Mediafax.
   
Roman Copper a transmis un comunicat în care se arată că a luat noi măsuri, luni şi marţi, pentru a-şi consolida poziţia de câştigătoare a licitaţiei de vânzare a Cupru Min.
  
"De luni, 9 aprilie, conducerea Roman Copper a cerut să să întâlnească cu premierul Mihari Răzvan Ungureanu şi cu ministrul Economiei Lucian Bode, pentru clarificarea circumstanţelor şi a neînţelegerilor aparente care ar fi putut apărea în timpul negocierilor de vineri, 6 aprilie, referitoare la achiziţia Cupru Min", potrivit comunicatului.
   
Din acest motiv, Roman Copper dă o mare importanţă oportunităţii de a explica lui Ungureanu şi Bode circumstanţele ultimelor negocieri, mai ales că ministrul Economiei nu a participat direct la discuţii.
   
Roman Copper consideră totodată că această oportunitate este esenţială pentru succesul uneia dintre cele mai importante privatizări din România, din acest an.
   
Roman
Copper pentru Cupru Min s-au încheiat irevocabil, însă Ministerul Economiei a anunțat că în perioada următoare va relua procesul de privatizare, în conformitate cu angajamentele asumate în fața Fondului Monetar Internațional.



×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close