Antena 3 CNN Economic Biz News Vreţi să vă cumpăraţi un apartament? Află care sunt cele mai bune oferte din Capitală

Vreţi să vă cumpăraţi un apartament? Află care sunt cele mai bune oferte din Capitală

Vreţi să vă cumpăraţi un apartament? Află care sunt cele mai bune oferte din Capitală
Sursa foto: Foto: romaniapozitiva.ro
de O.P.    |    28 Noi 2011   •   06:09

Preţurile locuinţelor din Bucureşti scad tot mai mult, în contextul în care oferta este mai mare. Numai luna trecută au fost cu 14% mai multe apartamente şi garsoniere scoase la vânzare, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

În cele mai vânate cartiere din Bucureşti, preţul cerut de proprietari se învârte în jurul valorii de 50.000 de euro pentru apartamente cu două camere. În cazul garsonierelor, oferta este curpinsă între 30 si 40 de mii de euro, în funcţie de zona rezidenţială. 

Diferenţele dintre preţul cerut şi cel negociat e în continuare de circa 10%, astfel că preţul final este cu 4.000-6.000 de euro mai mic. Creşterea volumului ofertei este foarte vizibilă pentru apartamentele mari de trei camere, în timp ce ofertele pentru patru camere sunt destul de puţine. 

Apartamentele s-au vândut cu aproximativ 15% mai ieftin, în medie, în prima jumătate a acestui an, faţă de perioada similară a anului 2010. O cauză a acestui fapt o reprezintă valorile din grilele notariale, care au scăzut foarte mult.




×
Subiecte în articol: imobiliare apartamente
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close