Antena 3 CNN Economic Companii 4 companii străine ar putea deschide centre de producţie la ARO Câmpulung

4 companii străine ar putea deschide centre de producţie la ARO Câmpulung

4 companii străine ar putea deschide centre de producţie la ARO Câmpulung
Sursa foto: campulung
23 Dec 2009   •   15:54

Patru companii străine, dintre care două din domeniul auto, ar putea deschide din vară centre de producţie pe fosta platformă ARO de la Câmpulung, discuţiile aflându-se într-un stadiu foarte avansat, a declarat pentru Mediafax directorul general al parcului industrial, Sergiu Filip.

"La sfârşitul acestui an am fost vizitaţi de nouă companii străine, care s-au arătat interesate de deschiderea unor linii de producţie sau centre de depozitare în parcul industrial de la Câmpulung. Avem semnale că până la sfârşitul primului semestru al anului viitor am putea încheia contracte cu patru dintre companiile care vor să deschidă linii de producţie, dintre care două sunt din domeniul auto", spune reprezentantul Landmark Management, firma propietară a parcul industrial de la Câmpulung.

Filip nu a menţionat şi numele companiilor care vor să investească la Câmpulung.

Oficialul mai spune că, în prezent, pe platforma industrială se construieşte o hală de producţie de 25.000 de metri pătraţi, investiţie Landmark Management în valoare de aproape 15 milioane de euro.

La ora actuală, singurul chiriaş care îşi desfăşoară activitatea în cadrul parcului este firma Nobel Automotive România, care furniezază subansamble pentru industria auto.

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close