Antena 3 CNN Economic Companii Armani şi Zilli intră pe piaţa românească în 2010

Armani şi Zilli intră pe piaţa românească în 2010

Armani şi Zilli intră pe piaţa românească în 2010
Sursa foto: armani
16 Mar 2010   •   18:56

Brandurile fashion de lux Emporio Armani şi Zilli vor intra în acest an, prin franciză, pe piaţa românească, iar în 2011 ar putea veni Hermes şi Burberry, a declarat, marţi, Olivier Petcu, directorul general al firmei de consultanţă CPP Management Consultants, scrie Mediafax.

Primul magazin monobrand Emporio Armani va fi inaugurat la sfârşitul acestui an de firma Alsa Boutique, care e propritarul mai multor francize de lux în România, respectiv Max Mara, Marela, La Perla, Mariella Burani, Ermenegildo Zegna şi Pal Ziler.

Totodată, francizorul Victoria 46, care are cel mai mare magazin muntibrand pe Calea Victoriei, va inaugura în toamna acestui an un magazin sub brandul retailerul francez de accesorii şi îmbrăcăminte pentru bărbaţi Zilli, conform unui studiu realizat de CPP.

Victoria 46 este deţinut de grupul israelian Solmar, francizorul mărcilor Mango, Promod şi Castro, în colaborare cu Amalia Năstase.

"Hermes şi Burberry tatonează de mai mult timp piaţa din România şi sunt în cautarea de spaţii pentru deschiderea unor magazine de tip monobrand, printr-o franciză locală. Sunt purtate discuţii cu eventuali investitori. Cele două brandurile ar putea intra pe piaţa din România la finele anului viitor", a spus Petcu.

Retailerul britanic de accesorii şi îmbrăcăminte pentru femei Burberry deţine la ora actuală un contract cu Victoria 46, care se va încheia la mijlocul acestui an, potrivit studiului CPP.

Mai mult, retailerul de bijuterii şi ceasuri Cellini a inaugurat pe Calea Victoriei, în decembrie 2009, un magazin care va cuprinde şase mărci, printre care Fabergé şi BlancPain. De asemenea, la sfârşitul anului 2009, un alt retailer de bijuterii, Micri Gold, distribuitorul exclusiv al mărcilor Bvlgari, Chopard, Damiani, a dechis al doilea magazin pe Calea Victoriei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close