Antena 3 CNN Economic Companii Articole pentru sezonul rece - marca Neckermann la Quick 24

Articole pentru sezonul rece - marca Neckermann la Quick 24

Articole pentru sezonul rece - marca Neckermann la Quick 24
26 Sep 2011   •   15:46

PUBLICITATE. Odata cu inceperea anotimpului racoros a venit vremea sa va innoiti garderoba cu articole potrivite pentru acest sezon. QUICK 24 impreuna cu renumitul brand german NECKERMANN a pregatit o serie de articole vestimentare pentru EA si EL, la preturi speciale!  Aceasta este o noutate pentru cumparatorii online din Romania.

Quick 24 este un sistem online de comenzi, un veritabil specialist in moda, la preturi absolut irezistibile! Pastrand celebra reteta germana de succes Quelle, Quick 24 se adreseaza in continuare adevaratilor pasionati de cumparaturi, recomandand haine care va pun in valoare si va redefinesc stilul, oferind o experienta de shopping cu adevarat fascinanta.  In plus, la Quick 24 clientii gasesc discount-uri de neegalat la articolele unor branduri de renume: Commander, Hanes, adidas, Heine si acum si produse marca Neckermann. Quick 24 a pus bazele unei cooperari cu brandul german, avand exclusivitate pentru produsele Neckermann pe piata romaneasca.  Telul este ca linia de produse marca Neckermann sa fie treptat imbogatita, astfel ca pana la sfarsitul anului sa fie prezentata o cat mai larga gama de articole marca Neckermann.

Daca doriti sa fiti la moda si sa va simtiti bine in piele dvs., incercati mult indragitele tricotaje marca NECKERMANN, oferite de QUICK 24. Rafinate, lejere si nu in ultimul rand, calduroase, aceste produse asigura o garderoba de invidiat.  Va prezentam cateva din articolele NECKERMANN de top appreciate de fanii Quick 24 si care pot fi gasite in shop-ul online, pe www.quick24.ro!

Jacheta tricotata



Trendy, cu forma lunga . Decolteu adanc in V. Se inchide cu 1 nasture pe lateral. Lungime de la 88 pana la 92 cm, in functie de marime. Lavabila. Material: 77% bumbac, 23% poliamida.

Vesta tricotata



Trendy! Forma lunga, dreapta, cu guler lat tip sal. Fara inchidere. Lungime de la 70 pana la 76 cm, in functie de marime. Lavabila. Material: 100% bumbac. 

Bluza



Aspect 2 in 1 si paspoal contrastant. Cu maneca lunga si decolteu rotund. Se leaga cu bentita. Lungime de la 62 pana la 68 cm, in functie de marime. Lavabila. Material: 95% vascoza, 5% elastan.

Jacheta tricotata



Sport & chic in acelasi timp! Forma scurta trendy. Prelucrata fully fashioned. Decolteu adanc in V, maneca lunga, fenta cu nasturi si 2 buzunare mici. Lungime de la 56 pana la 66 cm, in functie de marime. Lavabila. Material: 100% bumbac.

Jacheta tricotata



Forma lunga moderna, stil empire cu snur sub bust. Fara maneca. Cu volan rafinat la tiv si rascroiala manecii. Decolteu in V. Lungime de la 80 pana la 84 cm, in functie de marime. Lavabila. Material: 50% bumbac, 50% poliacril.

Pulover



Cu decolteu rotund atractiv si bordura ripsata la maneca. Forma usor cambrata. Lungime de la 62 pana la 69 cm, in functie de marime. Lavabil. Material: 100% bumbac.

Jacheta tricotata



Forma usor evazata cu decolteu carreé. Se inchide cu 3 nasturi. Lungime de la 68 pana la 76 cm in functie de marime. Lavabila. Material: 50% bumbac, 50% poliacril. 

Jacheta tricotata



Decolteu in V, bentita de legat in talie, borduri ripsate la maneci si la tiv. Maneca lunga. Lungime de la 66 pana la 76 cm in functie de marime. Lavabila. Material: 100% poliacril. Lavabila.

Va dorim cumparaturi placute la QUICK 24!


×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close