Antena 3 CNN Economic Companii Aţi apăsat astăzi deja pe tasta Q?

Aţi apăsat astăzi deja pe tasta Q?

Aţi apăsat astăzi deja pe tasta Q?
20 Iun 2011   •   08:29

PUBLICITATE// Zilnic – un produs, un preţ irezistibil! Nu rataţi oferta Q a zilei de la Quick 24!

QUICK 24 a relansat o actiune ingenioasa pentru prezentarea ofertelor introduse zilnic pe pagina magazinului online www.quick24.ro. Q vine de la Quick. Tasta Q se gasteste pe tastatura in coltul din stanga sus al alfabetului, la stanga tastei W, deasupra tastei A.

   
Cum functioneaza tasta Q?

User-ul, potentialul cumparator, interesat de produsele Quick 24, intra pe www.quick24.ro si apasa pe tasta Q. Pentru cei care totusi prefera folosirea mouse-ului, o alta posibila cale de a ajunge pe pagina ofertei zilnice este sa dea click in coltul din dreapta sus pe bannerul unde este mesajul „Tastati si descoperiti oferta Q a zilei!”.



Imediat se deschide o noua pagina pe care se afla produsul redus pentru ziua respectiva. Oferta Q este valabila DOAR O ZI, in limita stocului disponibil. O banda rosie indica volumul de articole ramas in stoc pentru ziua respectiva. Dupa prezentarea produsului zilei, in josul paginii se pot vizualiza ofertele pe care cei de la Quick 24 le planifica pentru zilele ce urmeaza, dar cumparatorii pot si revedea ofertele care au fost deja in zilele precedente, pe care poate le-au ratat sau de care au profitat. Reducerile variaza de la zi la zi: 30%, 47%, 60%, pana la 70%.


Ce produse se ascund sub tasta Q?

Quick 24 isi face o misiune de onoare din a pastra pozitia de trend-setter. Sub tasta Q se regasesc articole din toate categoriile shop-ului online: bluze, camasi, rochii, pantofi, pantaloni, cu alte cuvinte moda pentru intreaga familie, dar si decoratiuni pentru casa si gradina, electronice si electrocasnice. Quick 24 este un sistem online de comenzi, un veritabil specialist in moda! Pastrand celebra reteta germana de succes Quelle, Quick 24 se adreseaza in continuare adevaratilor pasionati de cumparaturi, recomandand haine care pun in valoare si redefinesc stilul cumparatorilor, oferind o experienta de shopping cu adevarat fascinanta. Intrati in fiecare zi pe www.quick24.ro, tastati Q si descoperiti Oferta Q a zilei la un pret irezistibil!
    


×
Subiecte în articol: produs
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close